Κοπή βασιλόπιτας 2020! Και του χρόνου με υγεία!

Σε οικογενειακό κλίμα, κόψαμε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου μέλη και φίλοι της Στέγης Πολιτισμού, Παράδοσης και Λαογραφίας «Φιλοτέχνες» στην έδρα του συλλόγου –Καπναποθήκη.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Αλμπανίδου, μετέφερε τις ευχές της για το νέο έτος και κάλεσε τον κόσμο να γνωρίσει τον σύλλογο, στον οποίο δεν έχουν σταματήσει οι εγγραφές, όπως έκανε γνωστό. «Να έρθουν να μας γνωρίσουν πιο ευχάριστα κι όχι δεσμευτικά», είναι ο στόχος των Φιλοτεχνών για τα νέα μέλη, δια στόματος της προέδρου, γι’ αυτό και τα πρώτα μαθήματα σε όλα τα τμήματα είναι δωρεάν. Οι «Φιλοτέχνες» βρίσκονται καθημερινά και ώρα 18:00 με 21:00 στον δεύτερο όροφο της Καπναποθήκης, όπου «μπορεί κανείς να βρει το τμήμα που τον ενδιαφέρει»

Ελπίζουμε να το χάρηκε ο κόσμος, να διασκέδασε και να χαλάρωσε λίγο, γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη – θα προχωρήσουμε με ακόμη περισσότερη διάθεση». Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί έκθεση πλεκτικής-κεντήματος, έκθεση παραδοσιακής φορεσιάς, καθώς και η ετήσια «μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση στο ΔΗΠΕΘΕ» όπως λέει η πρόεδρος, η οποία πάντως ευελπιστεί «να εμπλουτιστεί κι άλλο η ατζέντα μας».

Κοινοποιήστε :
Κοπή Βασιλόπιτας για τους Φιλοτέχνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *